Over Casposters

Cas wil graag mensen inspireren, bemoedigen, motiveren en doet dit altijd vanuit liefde. Want liefde heelt, verzacht, verbindt en maakt ons en die ander mooier.

Je hoeft niets te kopen, daar is het Cas helemaal niet om te doen.
Cas heeft plezier in het maken van deze afbeeldingen en weet dat alleen al het lezen van een bepaalde tekst 'iets' in die ander positief kan beïnvloeden. 

En dat is ook het doel van Cas, de wereld een beetje beter maken door liefde te delen middels mooie teksten ooit of pas uitgesproken door een (on)bekend persoon of teksten uit de Bijbel.

Cas(posters.com) is een initiatief van Stichting Postcard from God. Met deze website wil de stichting een platform zijn en/of worden waar op een laagdrempelige en eenvoudige wijze gratis een setje Bijbelse ansichtkaarten kan worden besteld zonder vragen, verplichtingen en nieuwsbrieven. Voor het verzenden van het setje Bijbelse ansichtkaarten worden wel de reguliere verzendkosten berekent. 

Om deze gratis ansichtkaarten te kunnen (blijven) aanbieden hebben we een shop op deze website gestart waaruit je artikelen kunt bestellen waardoor wij onze gratis service kunnen blijven aanbieden.

Casposters.com is een non-profit initiatief en ALLE gelden komen dan ook ten goede aan het verder uitbreiden van deze website.

Als je dit bericht leest en je vindt het initiatief van Cas een leuk idee, stuur dan een berichtje via onze contactpagina.

 

Scheerdersdonk 401, 7326BX, Apeldoorn, Nederland

KvK-nummer: 83503730

Bank: NL82 BUNQ 2068432021